Read Maletes perdudes by Jordi Puntí Free Online


Ebook Maletes perdudes by Jordi Puntí read! Book Title: Maletes perdudes
The author of the book: Jordi Puntí
Edition: Empuries
Date of issue: January 1st 2010
Loaded: 1099 times
Reader ratings: 6.4
ISBN: 8497876164
ISBN 13: 9788497876162
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 29.68 MB
City - Country: No data

Read full description of the books:En Christof, en Christophe, en Christopher i en Cristòfol són germans, però no es coneixen entre ells. Fills de quatre mares diferents, viuen a Frankfurt, París, Londres i Barcelona. En Gabriel, el seu pare, els va abandonar quan eren petits. Un bon dia, quan es fa oficial la seva desaparició, el secret surt a la llum i els germans es troben. Tot i que fa dues dècades que no en saben res i l’han oblidat, decideixen buscar-lo per resoldre els seus dubtes existencials: ¿per què va marxar per sempre?, ¿per què porten tots el mateix nom? Els cristòfols, doncs, refan pas a pas la vida del seu pare:la infantesa en un orfenat, la joventut en una pensió i, sobretot, els viatges com a transportista de mobles per Europa al costat de dos companys de fatigues inoblidables, en Bundó i en Petroli. Maletes perdudes narra els destins encreuats d’aquesta família impossible, i només la intervenció dels quatre fills dóna sentit a la galeria de personatges que desfilen per aquestes pàgines: vides descosides i abonyegades com les maletes que es perden pel camí. Escrita amb l’estil net i ric que ja coneixem de les narracions d’Animals tristos, la primera novel·la de Jordi Puntí és divertida, optimista, àgil i plena d’aventures que atrapen el lector des de la primera pàgina.


Download Maletes perdudes PDF Maletes perdudes PDF
Download Maletes perdudes ERUB Maletes perdudes PDF
Download Maletes perdudes DOC Maletes perdudes PDF
Download Maletes perdudes TXT Maletes perdudes PDFRead information about the author

Ebook Maletes perdudes read Online! Jordi Puntí is a writer, translator (Paul Auster, Amélie Nothomb and Daniel Pennac, among others), and a regular contributor to the Spanish and Catalan press. He is currently the editor of the literary supplement, Quadern, published by the newspaper El País.

Puntí is considered one of the most promising new voices of contemporary Catalan literature. In 1998 he published his first book of short stories, Pell d’armadillo (Proa, 1998) that won the Serra d’Or Critics’ Prize.

Lost Luggage is his first novel.


Reviews of the Maletes perdudes


MOHAMMED

An interesting book that says more than you can fit

FINLEY

Why do I need to drive a phone number?

DARCEY

A book that leaves nothing behind, no feelings, no thoughts.

BEATRICE

All right, thanks fast.
Add a comment
Download EBOOK Maletes perdudes by Jordi Puntí Online free

PDF: maletes-perdudes.pdf Maletes perdudes PDF
ERUB: maletes-perdudes.epub Maletes perdudes ERUB
DOC: maletes-perdudes.doc Maletes perdudes DOC
TXT: maletes-perdudes.txt Maletes perdudes TXT