Read Kirkkaan selkeää by Maarit Verronen Free Online


Ebook Kirkkaan selkeää by Maarit Verronen read! Book Title: Kirkkaan selkeää
The author of the book: Maarit Verronen
Edition: Tammi
Date of issue: 2010
Loaded: 1010 times
Reader ratings: 3.2
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 990 KB
City - Country: No data

Read full description of the books:Tähtivaeltaja-palkinnon voittaja 2011

Kirkkaan selkeää tutkii ihmisen sopeutumiskyvyn rajoja maailmassa, jossa yhteiskunta kontrolloi kansalaisiaan tiukemmin kuin koskaan, mutta jossa yksilö on yksinäisempi kuin milloinkaan ennen. Rakasteluun, edes kuolevan omaisen kohtaamiseen, ei tarvita fyysistä läheisyyttä, riittää kuin heilauttaa virtuaalihanskaa.

Velkakierteeseen ajautunut Tiksu P päättää ottaa riskin ja värväytyy TV-ohjelman muodonmuutoksen. Leikeltynä ja monta numeroa pienempänä Tiksu saa maksettua velan sekä paremman turvallisuusstatuksen,ja pystyy jälleen miettimään tulevaisuuttaan. Hän päätyy säätutkijoiden matkaan, jotka kuumailmapalloista käsin yrittävät saada selkoa kuinka ilmastonmuutosta manipuloidaan.


Download Kirkkaan selkeää PDF Kirkkaan selkeää PDF
Download Kirkkaan selkeää ERUB Kirkkaan selkeää PDF
Download Kirkkaan selkeää DOC Kirkkaan selkeää PDF
Download Kirkkaan selkeää TXT Kirkkaan selkeää PDFRead information about the author

Ebook Kirkkaan selkeää read Online! ENG: Maarit Verronen received a Licentiate of Philosophy, majoring in Astronomy, in 1991 from the University of Oulu. She also worked there as a teacher and a researcher from 1987 until 1993, and since 1994 she's been a full-time writer. Verronen lives in Helsinki.

FI: Maarit Verronen on syntynyt Kalajoella vuonna 1965. Hän valmistui ylioppilaaksi 1984 Kalajoen lukiosta ja filosofian lisensiaatiksi 1991 Oulun yliopistosta pääineena tähtitiede.

Verronen työskenteli opetus- ja tutkimustehtävissä Oulun yliopistossa vuosina 1987–1993. Vuodesta 1994 lähtien hän on työskennellyt päätoimisesti kirjailijana. Maarit Verronen asuu Helsingissä.

Verronen sai sijoituksia ja kunniamainintoja Suomen tieteiskirjoittajien novellikilpailussa (1985) ja Tampereen science fiction -seuran novellikilpailuissa 1987–1991. Ensimmäinen julkaistu teos oli novelli scifivalikoimassa Jäinen vaeltaja.

Esikoisteos Älä maksa lautturille sai Kalevi Jäntin palkinnon 1993. Verronen oli Finlandia-palkintoehdokkaana romaaneilla Yksinäinen vuori ja Pimeästä maasta. Hän sai Olvi-säätiön kirjallisuuspalkinnon 1996 novellikokoelmasta Kulkureita ja unohtajia. Teos käsitteli sivullisuutta ja erillisyyttä, yksinäistä vaeltamista ja yhteisöjen laitamilla elämistä.

Verronen sai lukiolaisten Nuori Aleksis -palkinnon 2005 teoksesta Keihäslintu. Sukupuuttoon kuolleesta linnusta muodostuu kokoelmassa ihmislajin pahuuden ja ajattelemattomuuden vertauskuva.

Karsintavaihe (2008) oli Tähtivaeltaja-palkintoehdokkaana. Tässä ja seuraavassa romaanissaan Kirkkaan selkeää (2010) Verronen käsittelee yhteiskunnan jakamista kahtia, huononnettuja elinoloja, ihmisten syrjäyttämistä ja orjuuttamista. Kirkkaan selkeää sai Tähtivaeltaja-palkinnon 2011.

Verronen kuuluu järjestöihin Amnesty International, PEN, Suomen kirjailijaliitto, Suomen muinaistaideseura ja Talviuimarienkerho.


Reviews of the Kirkkaan selkeää


CALLUM

Written easily, vividly, wisely.

HARRISON

Our favorite book

HOLLY

Our favorite book

ABIGAIL

An enticing cover and a controversial story.
Add a comment
Download EBOOK Kirkkaan selkeää by Maarit Verronen Online free

PDF: kirkkaan-selke.pdf Kirkkaan selkeää PDF
ERUB: kirkkaan-selke.epub Kirkkaan selkeää ERUB
DOC: kirkkaan-selke.doc Kirkkaan selkeää DOC
TXT: kirkkaan-selke.txt Kirkkaan selkeää TXT