Read Tunturihauta by Michael Hjorth Free Online


Ebook Tunturihauta by Michael Hjorth read! Book Title: Tunturihauta
The author of the book: Michael Hjorth
Edition: Bazar
Date of issue: September 19th 2013
Loaded: 1729 times
Reader ratings: 7.9
ISBN: 9522790702
ISBN 13: 9789522790705
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 321 KB
City - Country: No data

Read full description of the books:Tunturihauta vie taas epäkohteliaan mutta niin hurmaavan Sebastian Bergmanin seuraan. Lukija pääsee seuraamaan jännittävää työskentelyä totuuden paljastamiseksi. Vastassa on kuitenkin väkeviä voimia, jotka ovat valmiita menemään vaikka maailman ääriin, jotta salaiset pyrkimykset ja virheet pysyvät pimennossa.

Kaksi keski-ikäistä naista on ruskaretkellä Pohjois-Ruotsissa Jämtlandissa. On syksy, sataa rankasti. Toinen naisista liukastuu vuolaasti virtaavan joen törmällä ja tarttuu lähimpään juureen tukea saadakseen. Mutta sepä ei olekaan juuri, vaan kuolleen ihmisen käsivarsi…

Paikalle kutsutaan poliisi, ja ruumiita löytyy enemmänkin: niitä on yhteensä kuusi, neljä aikuista ja kaksi lasta. Keskusrikospoliisi kutsutaan paikalle, ja niin rikospsykologi Sebastian Bergman matkustaa muun tutkintaryhmän kanssa Jämtlandiin. Kuolleiden joukossa on vuonna 2003 kadonnut hollantilainen pariskunta. Mutta loput neljä ruumista jäävät mysteeriksi: DNA-kokeet osoittavat heidän olevan perhe, mutta heitä ei ole julistettu kadonneeksi. Kukaan ei kaipaa heitä. On useita muitakin seikkoja, joihin ei löydy vastauksia.

Sebastian on lähentynyt Vanjan kanssa pelastettuaan tämän hengen aiemman tapauksen tutkinnan aikana. Kun Sebastian kuulee, että Vanja suunnittelee muuttoa ulkomaille, hän päättää tehdä kaiken voitavansa estääkseen Vanjaa lähtemästä. Vanja ei vieläkään tiedä, että Sebastian on hänen oikea isänsä, mutta onko tutkintaryhmässä joku muu joka tietää.


Download Tunturihauta PDF Tunturihauta PDF
Download Tunturihauta ERUB Tunturihauta PDF
Download Tunturihauta DOC Tunturihauta PDF
Download Tunturihauta TXT Tunturihauta PDFRead information about the author

Ebook Tunturihauta read Online! Michael Hjorth is one of the owners and founders of the succesful production company Tre vänner, creating films for both TV and screen. Apart from screen writing he has also acted as executive producer for several films.

The Sebastian Bergman series, which Hjorth has co-written together with Hans Rosenfeldt, has been a huge success in several countries and was also made into a TV series, aired by Swedish Television.Reviews of the Tunturihauta


LIAM

Something a favorite author wrote.

EVAN

The book liked more than the previous

LEXI

After reading this book, Your life will change!

LEO

I keep this book in my hand and feel so happy.

SOPHIA

Interesting look on the other side
Add a comment
Download EBOOK Tunturihauta by Michael Hjorth Online free

PDF: tunturihauta.pdf Tunturihauta PDF
ERUB: tunturihauta.epub Tunturihauta ERUB
DOC: tunturihauta.doc Tunturihauta DOC
TXT: tunturihauta.txt Tunturihauta TXT